SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
10 Euro Harry Potter
10 Euro Harry Potter

Strikt gelimiteerde Officiële Franse €10 Herdenkingsmunt met het thema Harry Potter!

Wissel GRATIS uw € 10,- om voor de € 10,- Harry Potter

Met deze officiële zilveren 10 Euro herdenkingsmunt brengt de Monnaie de Paris, de Franse Staatsmunt hulde aan dit belangrijke literaire en cinematografische werk door deze Harry Potter herdenkingsmunt te slaan.

De voorzijde van de zilveren € 10,- herdenkingsmunt is versierd met een gravure van het emblematische trio van de Harry Potter-filmsaga. Harry, Ron en Hermelien trotseren met hun toverstokken de krachten van het kwaad.

Technische Muntgegevens

Diameter:
31mm
Metaal:
Zilver 333‰
Gewicht:
17g
Kwaliteit:
Uncirculated
Gratis oplage:
1.000 voor Nederland
Jaar van uitgifte
2021
Nominale waarde
€ 10,-
Leveringsinformatie
Levering in de laatste week van februari 2023
10 Euro Harry Potter

Het officiële Franse munthuis (Monnaie de Paris) heeft een strikt gelimiteerde officiële Franse €10 Herdenkingsmunt met het thema Harry Potter uitgegeven. Als distributeur heeft Munt-Online 1.000 munten gratis beschikbaar voor Nederland.

GRATIS -RISICOLOOS- OMWISSELEN!
Het merendeel van de oplage is reeds verkocht, maar u kunt vandaag in het bezit komen van deze strikt gelimiteerde herdenkingsmunt voor de nominale waarde van € 10,- die deze officiële Franse munt vertegenwoordigd. Deze officiële Euromunt is wettig betaalmiddel in Frankrijk. Hiernaast heeft u ook nog eens onze speciale 100% tevreden-, of anders geld terug garantie.

Limitering: Max. 1 per huisadres!

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.